Expeditie Robinson

Durf jij Expeditie Robinson op Texel aan?? Hoe staat het met jullie creativiteit en overlevingsdrang tijdens onze Expeditie Robinson Texel, het leukste overlevingsspel op het Texelse strand, waarbij samenwerking & teamspirit onmisbaar zijn!

Er zullen diverse proeven worden afgelegd, deze kunnen o.a. bestaan uit;
Kokosnootrace….
The biggest catch….
Fazantenjacht
Water halen
Sloep bouwen
Voelen & proeven….
Brandhout-battle
Verschillende puzzelopdrachten en parcoursen
En natuurlijk een zinderende finale!
Exacte onderdelen mede afhankelijk van weersomstandigheden

Slimheid, kracht, geheugen, doorzettingsvermogen & puzzelvaardigheid? Alles komt aan bod in dit overlevingsspel op Texel.
Natuurlijk is er een lekkere prijs voor het winnende team!

Voorwaarden en prijzen:

Programmaduur ca. 2 uur
Min. aantal 20 pers
Prijs: € 28,50 pp

Deelnemers aan het woord

Langs deze weg willen wij jullie namens onze directie en de gehele sponsors die met ons mee zijn gereisd naar Texel hartelijk danken voor de goede verzorging van de dag. Naast het weer, de leuke activiteiten en bovenal het lekkere eten, hebben wij allemaal bijzonder genoten. Het was een dag waar nog veel over gesproken gaat worden. Zoals afgesproken met onze directeur nodigen wij jullie van harte uit voor een wedstrijd bij ons in het Stadion.  Nogmaals dank voor de goede zorgen en tot snel in de Euroborg!

Hierbij willen wij jullie  danken voor de goed georganiseerde Expeditie Robinson 2017 voor het personeel van de Gemeente Texel. Jullie enthousiasme werd overgedragen aan onze medewerkers die vervolgens ons aan alle kanten hebben laten weten een geweldige middag te hebben gehad. Zowel het Bestuur als de Medewerkers waren vol lof over de creativiteit van het evenement. Nogmaals heel veel dank.

Beste Rob en Annerieke, wat hebben we geboft met het weer en wat was het een leuk uitje. Zeker de Expeditie was één van de hoogtepunten. Iedereen vond het geweldig! Het was fantastisch!

Hallo Annerieke, Iedereen heeft een super weekend gehad met ATBen, Bikehike en Expeditie Robinson!! Jij ook bedankt voor de goede service!

We hebben alleen maar positieve reacties gekregen! Mochten we weer eens jullie kant op komen of een andere organisatie horen die naar Texel wil, dan zullen we jullie zeker aanbevelen. Bedankt voor alle goede zorgen! Blokarten, Coastraften/Surfkayaking, Expeditie Robinson, Boogschieten, Jutters-Experience , ATB & Treasurehunt