Wie we zijn, en waar we voor staan

Wij zijn Annerieke en Rob, en we zijn al tien jaar lang de trotse eigenaars van  een springlevend sportcentrum op het Texelse strand, bij Paal 17.

Zandbank Texel is een professioneel outdoorbedrijf op Texel, sterk gericht op de groepenmarkt. Zandbank organiseert al meer dan 30 jaar op een veilige en professionele wijze buitensportactiviteiten, strand-, water-, windsportclinics en games. Groepen uit het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs kunnen bij ons terecht. En dat geldt ook voor vrijgezellenuitjes en sportieve familiegroepen. Regelmating komen groepen bij ons terecht via een evenementenbureau.

Wij voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit, kennen ons eiland en de zee als geen ander en werken met respect voor mens en natuur. Wij hebben veel ervaring in een projectmatige aanpak, zijn sterk in outdoor-activiteiten voor grote groepen, maar met oog voor individuele wensen!

Zandbank Texel heeft tevens veel ervaring in het uitvoeren van trainingen voor bijv. teambuilding of samenwerking. En onze activiteiten zijn natuurlijk bij uitstek geschikt ter bevordering van de onderlinge collegiale verhoudingen.

We zorgen voor een hoge continuïteit in het slagen van uw project, waarin ieders welzijn centraal staat en onze ervaren en goed opgeleide instructeurs gastheerschap en veiligheid voorop stellen.

Onze opdrachtgevers maken veelal gebruik van een arrangement, waarin Zandbank Texel vaak vervoer, overnachtingen, lunches, diners en eventuele andere activiteiten verzorgt.
We organiseren het gehele jaar door activiteiten en evenementen, van eind maart tot eind oktober staat ook ons sportpaviljoen op het strand van Paal 17-noord.