Beach Camps Texel, het leukste Camp in de zomervakantie!

Beach Camps Texel jongerenkamp.  Outdoor bij Zandbank Texel - strand Paal 17 Actief op Texel surfen raften kajak powerkiten beachgames

Für unsere Deutsche Gäste: Klick hier

Beach Camps Texel: 5 dagen “boardevol” plezier! Doe mee met de leukste board- en beachsporten op één van de mooiste stranden van Nederland. Leer leuke, nieuwe  leeftijdsgenoten kennen en beleef een topweek op Texel!  De midweek begint op maandag middag en eindigt vrijdag einde van de ochtend. Ben jij er ook bij? 

Aanmelden? Klik hier voor het aanmeldingsformulier.
“Sea” you at the beach?

Je leert verschillende watersporten, zoals golfsurfen,  coastraften, SUP( stand up paddleboarden), SUP-XXL/Mega-SUP en brandingkayakken (sit-on kajaks, waar je niet met je benen in een kuipje zit, maar zo van af valt en weer op kunt klimmen).
Ook leer je  alle ‘ins’ en ‘outs’ over de zee, boards en surfmateriaal. Naast de diverse watersporten komen ook verschillende coole beachsports aan bod. We trotseren de wind met Powerkiten, we doen o.a. een Beach Challenge, Boogschieten, Discgolf, Skimboarden en Beachvolley.  

Voor wie is het?
Ben je gek van strand, zee & watersport en tussen de  +/- 10 tot en met 16 jaar oud? Dan is Beach Camps Texel écht wat voor jou! Uiteraard is een zwemdiploma wel verplicht. Spreek je Duits of Engels? Geen probleem, de begeleiding spreekt deze talen ook en uit ervaring blijkt dat ook de kids onderling elkaar prima snappen. Het programma is voor iedereen die al op Texel verblijft, dus zonder overnachting. Ben je met je ouders op Texel op vakantie of ben je Texelaar en heb je wel zin in een topweek op het strand, meld je dan aan voor een te gekke week!
Voor beginner of pro, onze goed opgeleide en volledig gecertificeerde instructeurs kunnen alle niveaus in een veilige omgeving les geven. We werken enkel met goed, modern en veilig materiaal.  Tussen de ochtend- en middagsessie lunchen we gezellig samen. We vragen de deelnemers zelf een lunchpakket en een bidon/flesje mee te nemen.

 Beach Camps Texel jongerenkamp.  Outdoor bij Zandbank Texel - strand Paal 17 Actief op Texel surfen raften kajak powerkiten beachgames

Beach Camps Texel jongerenkamp.  Outdoor bij Zandbank Texel - strand Paal 17 Actief op Texel surfen raften kajak powerkiten beachgames  Beach Camps Texel jongerenkamp.  Outdoor bij Zandbank Texel - strand Paal 17 Actief op Texel surfen raften kajak powerkiten beachgames

Prijzen & Data
De Beach Camps Texel weken worden 5 weken in de zomervakantie aangeboden. 
Het passe-partout kost € 220,- per persoon.   
Kom je met 3 personen of meer? Meld ze dan tegelijk aan en krijg € 20,00 pp korting!
Verblijf je op de Krim of één van de campings van De Krim? Ook dan krijg je € 20,00 pp korting!

Woon je op Texel? Dan krijg je standaard  € 20,00 pp korting!
Een combinatie van bovenstaande kortingen is niet mogelijk, er kan maar van 1 korting gebruik gemaakt worden.

 

Zomervakantie 2024:
Week 1: maandag 15 t/m vrijdag 19 juli 2024
Week 2: maandag 22 t/m vrijdag 26 juli 2024
Week 3: maandag 29 juli t/m vrijdag 2 augustus 2024
Week 4: maandag 5 t/m vrijdag 9 augustus 2024
Week 5:  maandag 12 t/m vrijdag 16 augustus 2024

Reserveer nu

Activiteiten
Van maandag tot en met vrijdag zijn er 8 blokken met activiteiten. Er worden 4 blokken met surflessen bij Foamball en 4 blokken met activiteiten bij Zandbank verzorgd. De exacte invulling van de activiteiten kunnen per week verschillen door het weer, want we willen natuurlijk voor jullie de beste omstandigheden! Zowel Zandbank als Foamball hebben een eigen sportaccommodatie.

Samenwerking
Beach Camps Texel is een samenwerkingsverband van Surfschool Foamball (op strand Paal 19) en Zandbank Texel (op strand Paal 17-noord). Foamball is gespecialiseerd in surflessen en Zandbank in outdoor activiteiten en events. Hierdoor krijg jij het beste van beide! De activiteiten van het Beach Camp vinden plaats op beide locaties, deze liggen ca. 1 km. uit elkaar. Natuurlijk gaat onze begeleiding met jullie mee als we van locatie wisselen en begeleidt jullie desgewenst  ’s middags ook weer  terug naar Foamball. Hieronder kun je het programma met de locaties, start en eind tijden zien.

Dag Tijden Start Eind
Maandag 13:30 uur – 15:30 uur Foamball Foamball
Dinsdag 10:30 uur – 15:30 uur Foamball Zandbank
Woensdag 10:30 uur – 15:30 uur Foamball Zandbank
Donderdag 10:30 uur – 15:30 uur Foamball Zandbank
Vrijdag 10:30 uur – 12:30 uur Zandbank Zandbank

Aanmelden? Klik hier voor het aanmeldingsformulier.
“Sea” you at the beach?

Beach Camps Texel jongerenkamp.  Outdoor bij Zandbank Texel - strand Paal 17 Actief op Texel surfen raften kajak powerkiten beachgames

 

Algemene info voor ouders/begeleiders:

Beach Camps Texel jongerenkamp.  Outdoor bij Zandbank Texel - strand Paal 17 Actief op Texel surfen raften kajak powerkiten beachgames

Als ouder wil je graag dat je kind een onvergetelijke vakantie beleeft, maar ook in vertrouwde handen is. 

De Beach Camps Texel instructeurs en begeleiding
De Beach Camps Texel begeleiding is betrouwbaar en ervaren. Aangezien ook ons kantoor op Texel gevestigd is en we de groepen dagelijks op het strand zien hebben we nauw contact met zowel de deelnemers als de begeleiding. Op onze camps is er gemiddeld één begeleider per 8 deelnemers  aanwezig.  

De leukste vakantie is ook een veilige vakantie!
Zandbank Texel voldoet aan de strengste eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit.
De instructeurs van Surfschool Foamball zijn ISA-gecertificeerd (International Surfing Association) en daarnaast ervaren en ILS-gediplomeerde lifeguards (International Life Saving Federation), Foamball is aangesloten bij de Holland Surf Association.
Behalve dat er bij onze sportaccommodaties EHBO-ers en EHBO-materialen aanwezig zijn, gaat ook voor onderweg  altijd een EHBO-doos mee. Zou een deelnemer alsnog naar de dokter of het ziekenhuis moeten dan word je als ouder hiervan direct op de hoogte gesteld.

Huisregels
Alcohol en roken: Alcoholgebruik is niet toegestaan. 
In onze accommodaties en tijdens de activiteiten is roken niet toegestaan. Als je kind (buiten) mag roken kun je dit aangeven op het boekingsformulier zodat dit bij de leiding bekend is.

Medicijngebruik of fysieke beperkingen: Gebruikt je kind medicijnen? Graag bij boeking aangeven, met vermelding of de begeleiding inname wel of niet moet controleren.
Zijn er fysieke beperkingen zoals ziekte, blessures of is er sprake van ADHD of aanverwante zaken dan horen we dat graag van te voren. Je kunt dit bij boeking aangeven.

Vervoer
De deelnemers komen zelf naar de desbetreffende accommodatie van Foamball of Zandbank. Aan het eind kunnen de deelnemers weer opgehaald worden of zelf naar huis gaan.

Boekingsprocedure
De reisovereenkomst komt tot stand middels een schriftelijke inschrijving door de deelnemer. Het boekingsformulier dient volledig en correct ingevuld te worden. Wanneer met meerdere personen geboekt wordt, is de hoofdboeker hoofdelijk aansprakelijk voor alle verplichtingen die uit de overeenkomst voortvloeien. Bij boekingen van een minderjarige reiziger moet de inschrijving voorzien zijn van een handtekening van een ouder of voogd. Inschrijving gaat op volgorde van binnenkomst. Mocht de gewenste datum al volgeboekt zijn, dan krijgt u daarvan bericht en zullen we in overleg kijken of een van de andere data mogelijk is.

Betaling
Na ontvangst van de factuur  dient binnen 7 dagen de verschuldigde aanbetaling à € 50,00 voldaan te worden via overmaking op rekening van V.O.F. Zandbank Texel, rekening NL69RABO0149029322. Het resterende bedrag dient uiterlijk 2 weken voor vertrek voldaan te zijn. Bij boekingen binnen 4 weken voor de vertrekdatum dient direct de gehele reissom voldaan te worden. Wanneer niet aan deze voorwaarden is voldaan, heeft Beach Camps Texel het recht de inschrijving op te zeggen, zonder dat dit betekent dat de reiziger gevrijwaard is van de boekingsverplichting. 

Annulering door de deelnemer
Annulering door de deelnemer kan uitsluitend schriftelijk of per mail geschieden. De datum waarop Beach Camps Texel de annuleringsbrief ontvangt, geldt als datum van annulering. 
Bij annulering is de deelnemer de volgende bedragen verschuldigd: 

-Meer dan 1 maand voor het plaatsvinden van de activiteit(en) is de contractant gehouden 25% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen. 
-Meer dan 14 dagen voor het plaatsvinden van de activiteit(en) is de contractant gehouden 50% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen.
 -Meer dan 7 dagen voor het plaatsvinden van de activiteit(en) is de contractant gehouden 75% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen. 
-Bij annulering 5 dagen of minder voor het plaatsvinden van de activiteit(en) is de contractant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan de ondernemer te betalen.  

Reisverzekering
Wij raden u aan een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Informeer zelf bij uw verzekeringsmaatschappij. 

Wijziging door reiziger
Wil de reiziger na boeking iets wijzigen, dan brengen wij daarvoor € 15,- in rekening. 

Programmawijzigingen
Alle programma’s zijn onder voorbehoud. De organisatoren behouden zich het recht voor een camp te annuleren of wijzigingen aan te brengen in  het programma, indien hiertoe naar hun oordeel gegronde redenen bestaan. (vb. weersomstandigheden, onvoldoende deelnemers) 

Onvoldoende deelnemers
Alle activiteiten zijn gebaseerd op een minimum aantal van 10 deelnemers. Indien dit minimum aantal inschrijvingen niet wordt gehaald, nemen wij tijdig contact met u op. Bij een te klein aantal deelnemers behouden wij ons het recht het camp te annuleren. Hiervan krijgt u zo spoedig mogelijk bericht (streven is 2 weken van te voren, uiterlijk 1 week van te voren), waarna wij u direct het door u betaalde bedrag restitueren.

Overmacht
Wanneer wij door buitengewone omstandigheden als force majeure, oorlog of natuurrampen in onze organisatie- en uitvoeringsfunctie gehinderd worden, dan kunnen reserveringen zonder schadeloosstellingen geannuleerd worden.

Aansprakelijkheid
Beach Camps Texel is in zijn algemeenheid niet aansprakelijk te stellen voor schade, diefstal, verlies, letsel of ongeval berokkend aan de deelnemers. Ook wordt geen aansprakelijkheid aanvaard voor schade die ontstaat aan de deelnemers door het gebruikmaken van enig door onze organisatie ter beschikking gestelde accommodatie. Noch zullen wij als organisatoren aansprakelijk gesteld kunnen worden voor vertraging en/of schade geleden

 door deelnemers als gevolg van mechanische pech, natuurrampen, revolutie, oorlogshandelingen, staking, ziekte of andere oorzaken.

Reserveer nu