Blokarten – vakantieprogramma

blokarten

Need for speed? Kom dan blokarten bij dé blokartspecialist van Texel.  Voor je het weet ga je met een verbluffende snelheid over de zandvlakte en stuif je langs de branding. Tijdens de clinic krijg je uitleg over techniek, zeilregels en veiligheid. We werken middels een buddysysteem; samen met een partner gebruik je 1 blokart waarin je elkaar vlot afwisselt en elkaar helpt als je om gaat. Op deze manier leer je het snelst alles uit jezelf en je Blokart te halen. Natuurlijk is er volop ruimte om je lef en stuurkunsten uit te testen!

Prijs: € 35,00 pp.

Blokarten kan jaarrond, maar is afhankelijk van wind (4,5 t/m 6 Bft.) en getij (ebstrand).  Meer informatie op www.zandbanktexel.nl/blokarten. Direct reserveren via boekingsknop of  mail info@zandbanktexel.nl  bel/app 06-30614102

In de mei-, & zomervakantie kun je deze clinic reserveren tot 1 dag van te voren. Reserveren kan dan vanaf 2 personen, maar we starten een clinic op bij min. 12 aanmeldingen. Zijn er minder aanmeldingen, dan overleggen we met je over een andere mogelijkheid.

Locatie: Zandbank sportpaviljoen op Strand Paal 17-noord (strand nabij Ecomare)
Duur: 1,5 uur, dagen & tijden afhankelijk van getij en wind
Bijzonderheden: Min. leeftijd: 14 jaar, gewicht deelnemer min. 45 kg – max. 100 kg, max. lengte 2.00m
Kledingadvies: makkelijk zittende kleding en schoenen, zonnebril of pet bij zonnig weer.

Kijk ook eens bij onze andere vakantie-activiteiten zoals Powerkiten, Coastraften/Surfkayaking en de Beach Camps Texel voor de jeugd van 10-16 jaar. Actief op Texel, goed & scherp geprijsd!

 

Reserveer nu