Bootcamp Beach

Bootcamp Teambuilding op Texel bij Zandbank Texel voor bedrijfsuitjes, groepsuitjes en schoolreis op het strand, Actief op Texel

Een pittige, maar verantwoorde fysieke uitdaging onder leiding van een professionele instructeur om met de groep op basis van respect en inzet je grenzen te verkennen en misschien zelfs te verleggen! Een tocht door het mulle zand, of het water (zomer) zullen je “maximaal” triggeren.
Onderweg wachten je vele uitdagingen. Touwen, jerrycans, palen, brancards; je hebt heel wat nodig om samen het einddoel te bereiken. Niet enkel een fysieke, maar ook een mentale uitdaging, waarbij teamwork, taakverdeling en inzet onontbeerlijk zijn. Bootcamp is aan te passen aan elk conditieniveau, een goede inzet is wel vereist! Beloning na gedane arbeid inbegrepen!

Prijs: € 25,00 p.p. incl. BTW
Periode: 15 maart tot 1 november
Programmaduur: 1,5 uur
Aantal: Min. 20 pers.

Reserveer nu

Deelnemers aan het woord

Beste Annerieke, Ik wil jullie even hartelijk bedanken voor het leuke event. Alle collega’s zijn zeer enthousiast, hebben genoten van de middag met SUP-XL, Bootcamp en Powerkiten en nu van de BBQ. Wat hebben we het getroffen met het weer. Wij zullen jullie zeker bij ons intern aanbevelen.

Wij hebben het erg naar ons zin gehad, het weer was natuurlijk top maar de activiteiten waren ook erg goed geregeld. Bedankt en tot ziens! Bootcamp, ATB-clinic, Coastraften