Corona -proof programma

Ivm de Covid-19 maatregelen kunnen we momenteel enkel het Blokarten en het Powerkiten aanbieden met aangepaste regels. Vanaf 1 mei is ook het Brandingkajakken mogelijk. Voor gezinnen/huishoudens neem even contact op, daarvoor zijn in overleg ook de andere watersporten mogelijk.

  • Bij boeking vragen we u de leeftijden van de deelnemers door te geven, aangezien volwassenen enkel met 4 personen (excl. instructeur) buiten mogen sporten, maar de jeugd en volwassenen < 27 jaar mogen dit met meer dan 4 personen.  Bij boeking ontvangt u van ons een Corona-protocol waar aanvullende informatie en maatregelen in staan.
  • Het minimum aantal deelnemers om een clinic op te starten is 8 personen, bestaande uit 1 of 2 huishoudens, die niet onderling gemengd zullen worden. Bij > 1 huishouden heeft elk huishouden zijn eigen parcours. 
  • Reserveren vooraf online of per telefoon, graag uiterlijk 1 dag van te voren.

Reserveringen hoeven niet worden aanbetaald en zijn, als zij Covid-19 gerelateerd zijn tot 2 dagen van te voren kosteloos te annuleren. Heeft u vragen? Bel of mail ons gerust om te overleggen!

.