SUP (stand up paddeling)

SUP (Stand Up Paddeling) bij Zandbank Texel voor bedrijfsuitje groepsuitje en schoolreis, actief op Texel, Teambuilding op Texel

SUPpen is een laagdrempelige watersport die is overgewaaid uit Hawaii. Iedereen met een redelijk evenwichtsgevoel kan deze sport beoefenen. SUPpen komt van de afkorting Stand Up Paddeling; je staat rechtop op je surfplank en gebruikt een peddel om vaart te maken. In tegenstelling tot golfsurfen heb je geen hoge golven nodig, het is zelf leuk om op vlak water te SUPpen, zeker als er regelmatig nieuwsgierige zeehonden opduiken… een onvergetelijke belevenis!

Behalve dat SUP leuk is, is het ook nog eens super gezond voor je lichaam, je traint alle spieren doordat je telkens moet balanceren. Doordat het regelmatig komische situaties oplevert worden zelfs de lachspieren getraind! Ook mogelijk in combinatie met onze 8 persoons Mega-SUP, de SUP-XL.

Prijs: € 36,00 p.p. incl. BTW
Prijs is incl. wetsuits, vest & helm. Dames- en herenkleedkamer aanwezig
Periode: half april – half oktober
Programmaduur 1,5 uur
Aantal: min. 8 pers., bij grotere groepen in combinatie met SUP-XXL, Coastraften of Surfkayaking.
Min. leeftijd 12 jaar en in bezit van zwemdiploma’s

Voor SUPpen hebben we vlak water en weinig wind nodig, zou er onverhoopt te veel branding of wind zijn, dan kunnen we als alternatief SUP-XXL (Mega Sup), Surfkayaking of Coastraften verzorgen. Lees meer.

SUP (Stand Up Paddeling) bij Zandbank Texel voor bedrijfsuitje groepsuitje en schoolreis, actief op Texel, Teambuilding op Texel

 

Reserveer nu