Teambuilding op Texel

Zandbank Texel heeft veel ervaring in een ondersteunende rol bij het uitvoeren van management- en bedrijfstrainingen voor bijv. samenwerking, teambuilding, communicatie, verkoop- en gastvrijheid. Dit kan desgewenst in samenwerking met uw trainingsbureau/trainer verder vormgegeven worden. 

Enkele van onze speerpunten welke wij hiervoor kunnen inzetten zijn o.a.:
Coastraften en/of SUP-XXL
Waterbattle 
Beach Escape Texel
Jutters Experience

Maar ook onze overige activiteiten zijn bij uitstek zeer geschikt ter bevordering van de onderlinge collegiale verhoudingen en samenwerking. Met onze visie en ervaring dragen wij er zorg voor dat de deelnemers zich bewust gaan worden van hun (on)afhankelijkheid van “wat” zij doen en zij daardoor mogelijk ruimte creëren om vooral te kijken naar “hoe” zij dingen beleven, waardoor de motivatie en de participatie veel intenser is tijdens de activiteiten.  Verder streven wij samen met u naar een ontspannende verantwoorde beleving middels sportieve samenwerking met respect voor mens en natuur.

Onze kracht ligt mede in het feit dat wij bij onze opdrachtgevers aangeven dat al onze activiteiten, trainingen en vergader-dienstverlening slechts middelen zijn en geen doel. Hierdoor ben je samen veel flexibeler in het eventueel wijzigen van de activiteiten en opdrachten ter plaatse i.v.m. bijvoorbeeld veranderende (weers-)omstandigheden. Zo zorg je samen voor een hoge continuïteit in het slagen van het project, waarin ieders verwachting en welzijn centraal staat en ons eiland en de medewerkers van Zandbank Texel gastheerschap vooropstellen.
Onze succesvolle uitvoering komt mede tot stand omdat we een “tijdelijke” partnership met onze opdrachtgevers en leveranciers aangaan, waarin door gezamenlijke ondernemerschap het beste uit beide organisaties en medewerkers wordt gehaald.

Teambuilding op Texel - groepsuitjes bedrijfsuitjes schoolreis en outdoor bij Zandbank Texel - strand Paal 17 Actief op Texel

Teambuilding op Texel - groepsuitjes bedrijfsuitjes schoolreis en outdoor bij Zandbank Texel - strand Paal 17 Actief op Texel

 

 

Reserveer nu