Wie we zijn & waar we voor staan!

Wij zijn Annerieke en Robby,  trotse eigenaars van  een springlevend buitensportcentrum op het Texelse strand van Paal 17. Samen met ons ervaren team van instructeurs organiseren we de leukste activiteiten en evenementen op het strand en in de zee. Van eind maart tot eind oktober staat ook onze eigen sportaccommodatie op het strand van Paal 17-noord.

Zandbank Texel is het professionele outdoorbedrijf op Texel, voornamelijk gericht op de groepenmarkt. We organiseren al meer dan 35 jaar op een veilige en verantwoorde wijze buitensportactiviteiten, strand-, water-, windsportclinics en games. Voor zowel grote als kleine groepen verzorgen we de leukste activiteiten! Groepen uit het bedrijfsleven, overheid, onderwijs en evenementenbureau’s kunnen bij ons terecht. En dat geldt ook voor vrijgezellenuitjes, vriendengroepen en sportieve familiegroepen. In de zomervakantie verzorgen we de Beach Camps Texel, sportieve jongerenkampen voor de jeugd van 10-16 jaar.
We beschikken over een eigen sportaccommodatie op strand Paal 17, met instructieruimte, dames- en herenkleedkamers, lockers voor waardevolle spullen en de mogelijkheid om een drankje te bestellen en in voorjaar of herfst lekker op te warmen bij onze houtkachel.

Wij voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit, werken met een veiligheidsmanagement systeem, beschikken over uitstekende materialen en ervaren instructeurs die, vanzelfsprekend, jaarlijks getraind worden op EHBO en rescueskills.
We kennen ons eiland en de zee als geen ander en werken met respect voor mens en natuur. Wij hebben veel ervaring in een projectmatige aanpak, zijn sterk in outdoor-activiteiten voor groepen, maar met oog voor individuele wensen!

Zandbank Texel heeft tevens veel ervaring in het uitvoeren van trainingen voor bijv. teambuilding of samenwerking. Ook zijn onze activiteiten natuurlijk bij uitstek geschikt ter bevordering van de onderlinge collegiale verhoudingen. We zorgen voor een hoge continuïteit in het slagen van je project, waarin ieders welzijn centraal staat en onze ervaren en goed opgeleide instructeurs gastheerschap en veiligheid voorop stellen.

Wij zien er naar uit om ook jouw groep bij ons op het strand te verwelkomen!

Zandbank Texel outdoor en events voor bedrijfsuitje, groepsuitje, schoolreis en teambuilding Actief op Texel Strand Paal 17

 

 

Ons eiland maakt deel uit van werelderfgoed de Waddenzee. Zie ook www.waddenzee.com